Web Design Ηράκλειο Κρήτης

10 Φεβρουαρίου 2024

Web Design Ηράκλειο Κρήτης

Έχοντας την εμπειρία στη σχεδίαση και την κατασκευή ιστοσελίδων, έχουμε μάθει να δημιουργούμε online επιχειρήσεις και όχι απλά και μόνο ιστοσελίδες.

Είτε πρόκειται για μικρές επιχειρήσεις ή μεγάλες εταιρείες αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ξεχωριστά με προσοχή στις λεπτομέρειες.

Κατασκευή ιστοσελίδων με Custom Design

Σίγουρα θα έχετε δει sites που σας εντυπωσιάζουν από την πρώτη στιγμή. Έχετε αναρωτηθεί γιατί συμβαίνει αυτό;

Ο λόγος είναι γιατί το design τους είναι ιδιαίτερα ελκυστικό για τον επισκέπτη.

Στην Effectlab, η κατασκευή των ιστοσελίδων γίνεται με custom design παρέχοντας στον χρήστη μια ευχάριστη εμπειρία.

Παντρεύουμε την καλαισθησία με καινοτόμες τεχνολογίες δημιουργώντας ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας τους επιχειρηματικούς στόχους των πελατών μας.

Web Design Ηράκλειο Κρήτης

Κατασκευή responsive ιστοσελίδων

Σύμφωνα με το Google Consumer Barometer, οι χρήστες από την Ελλάδα χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 συσκευές για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, το 50% των χρηστών που χρησιμοποιούν κινητά για την πλοήγησή τους στο διαδίκτυο, αντιμετωπίζουν προβλήματα ασυμβατότητας με τα site. Το 23% αυτών των χρηστών επιλέγουν άλλο website που είναι συμβατό με κινητές συσκευές.

Γρηγορότερη φόρτωση ιστοσελίδων

Γνωρίζετε ότι η amazon αυξάνει τα έσοδά της κατά 1% για κάθε 1/10 του δευτερολέπτου βελτίωσης της ταχύτητας του site της;

Το ξέρετε ότι το 50% των επισκεπτών ενός site εγκαταλείπουν αμέσως όταν αργεί να φορτώσει;

Στην Effectlab έχουμε επενδύσει σημαντικά στην ταχύτητα φόρτωσης των ιστοσελίδων μας. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες τεχνικές (resize images, caching, cdn, κ.ά) για να μειώνουμε στο έπακρο τον χρόνο φόρτωσης των site μας.

Web Design Ηράκλειο Κρήτης

Εύχρηστη διαχείριση περιεχόμενου

Με μια ώρα μόνο εκπαίδευση, η διαχείριση της ιστοσελίδας γίνεται εύκολη διαδικασία, χάρη στο εύχρηστο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) που χρησιμοποιούμε.

Όπου και αν βρίσκεστε μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο διαχειριστικό της ιστοσελίδας σας ακόμα και από το κινητό σας και να κάνετε στην κυριολεξία ότι θέλετε με λίγες και απλές κινήσεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι σύνδεση στο internet και τα υπόλοιπα γίνονται κυριολεκτικά παιχνίδι.

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης

Τι νόημα θα είχε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί κανείς να τη βρει; Για το λόγο αυτό βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας ώστε να είναι ορατές στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Web Design Ηράκλειο Κρήτης

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Επενδύουμε στην εμπιστοσύνη των πελατών μας, φιλοξενώντας τις ιστοσελίδες μας σε server τελευταίας γενιάς. Παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φιλοξενίας σε αξιόπιστα Data Center.

Φροντίζουμε καθημερινά για την αδιάλειπτη λειτουργία των ιστοσελίδων μας, την ασφάλεια και αποθήκευση των δεδομένων σε ξεχωριστό server για την υποστήριξη των πελατών μας.

Web Design Ηράκλειο Κρήτης

Ολοκληρωμένες λύσεις υποστήριξης

Μας αρέσει να χτίζουμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, για αυτό είμαστε εκεί που μας χρειάζονται.

Παρέχουμε άμεση τεχνική υποστήριξη και σας συμβουλεύουμε και κατευθύνουμε για την επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Tags: Web Design Ηράκλειο Κρήτης, Κατασκευή Ιστοσελίδων Ηράκλειο Κρήτης, Designer Ηράκλειο Κρήτης, Ιστοσελίδες Ηράκλειο Κρήτης,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε