Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

30 Ιανουαρίου 2024

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα δεν είναι φιλική προς τις κινητές συσκευές

Αυτός είναι ο πιο σημαντικός λόγος ανακατασκευής. Εάν η ιστοσελίδα δεν προσαρμόζετε σωστά στις κινητές συσκευές, έχετε ένα τεράστιο πρόβλημα σύμφωνα με το Google. Η κατασκευή ιστοσελίδων έχει εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια. Βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας έχει εύκολη χρήση μέσω ενός κινητού τηλεφώνου ή tablet. Αν δεν είναι φιλική προς το χρήστη ή φιλική προς το κινητό, θα χάνετε τους πελάτες σας και την κατάταξη στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης του Google.

Η ιστοσελίδα δεν είναι εύκολη στην επεξεργασία της

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά και οι ιστοσελίδες πρέπει να είναι εξαιρετικά εύκολες στην επεξεργασία τους. Αν βρίσκετε το back-end σας δύσκολο στην χρήση, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή της ιστοσελίδας σας για να σας κατατοπίσει. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να διατηρείτε την ιστοσελίδα σας ενημερωμένη και για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε εσείς οι ίδιοι τις αλλαγές.

Ο ανταγωνισμός προχωράει και εσείς δεν εξελίσσετε

Ρίξτε μια ματιά στις ιστοσελίδες των ανταγωνιστών σας. Σε τι υπερτερούν σε σχέση με εσάς; Μπορεί ένας πελάτης να σας επιλέξει γιατί η ιστοσελίδα σας είναι ποιο εύκολη στη χρήση σε σχέση με του ανταγωνιστή σας; Με λίγα λόγια η ανακατασκευή και η επένδυση που κάνετε στην ιστοσελίδα σας θα φέρει αποτελέσματα. Μείνετε μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Ανακατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα δεν παράγει πωλήσεις

Πότε ήταν η τελευταία φορά που μια πώληση ήρθε μέσω της ιστοσελίδας σας; Πόσα χρήματα κερδίζετε από την ιστοσελίδα σας; Πιστεύετε ότι υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας στο διαδίκτυο;

Αυτά είναι τα πιο σημαντικά ερωτήματα για μια εταιρεία και έναν επιχειρηματία. Έχουμε πελάτες που άλλαξαν την ιστοσελίδα τους και έχουν αυξημένες πωλήσεις. Με αυτόν τον τρόπο περισσότεροι άνθρωποι επισκέπτονται την ιστοσελίδα τους και επικοινωνούν μαζί τους.

Η ιστοσελίδα είναι άνω των τριών ετών

Μετά από περίπου τρία χρόνια η τεχνολογία και το στυλ έχουν προχωρήσει. Εάν η ιστοσελίδα σας έχει δημιουργηθεί πριν από τρία ή περισσότερα χρόνια ίσως είναι μια καλή στιγμή να επανεξετάσετε τον σχεδιασμό της αλλάζοντας το σε κάτι φρέσκο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε και να σας δώσουμε συμβουλές για την δικιά σας ιστοσελίδα.

Tags: Ανακατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Ιστοσελίδων, Κατασκευή Website, Κατασκευή Site, Web Design,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε