Προώθηση E-shop στα Social Media

27 Ιανουαρίου 2024

Προώθηση E-shop στα Social Media

Στις μέρες μας τα Social Media όπως το Facebook, το Instagram το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Όπως και το Google έτσι και το Facebook το οποίο μαζί με το Instagram είναι μακράν το μεγαλύτερο Social Network έχει διαφημίσεις με τις οποίες μπορούμε μέσα σε λίγα λεπτά να προσεγγίσουμε τους μελλοντικούς πελάτες μας!

Το πλεονέκτημα του Facebook σε σχέση με το Google είναι ότι μπορούμε να στοχεύσουμε πολύ καλύτερα το κοινό που μας ενδιαφέρει βασισμένοι στο φίλο, την ηλικία, την τοποθεσία, αλλά και τα ενδιαφέροντα των μελλοντικών πελατών μας και όλα αυτά μάλιστα σε πολύ χαμηλές τιμές.

Για παράδειγμα αν έχουμε ένα μαγαζί που πουλάει γυναικεία ρούχα στο Μαρούσι, μπορούμε να στοχεύσουμε σε γυναίκες ηλικίας από 18 έως 45 χρόνων που βρίσκονται σε ακτίνα 3 χιλιομέτρων από το κατάστημα μας και έχουν σαν ενδιαφέρον την μόδα!

Προώθηση E-shop στα Social Media

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την δημιουργία και την διαχείριση των διαφημίσεων σας στα Social Media?

  1. Γιατί η Effectlab έχει εξειδικευμένο προσωπικό που ενημερώνεται καθημερινά για τις νέες τεχνολογίες του Facebook και των υπολοίπων Social Networks!

  2. Γιατί έχουμε την απόλυτη υποστήριξη! (Σε περίπτωση συνεργασίας θα έχετε πάντα δίπλα σας έναν συνεργάτη με τον οποίον θα μπορείτε να επικοινωνείτε όλες τις μέρες και τις ώρες μέσω τηλεφώνου η chat για οτιδήποτε θέλετε).

Tags: Προώθηση E-shop, Social Media Marketing, Social Media,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε