Facebook advertising is now an indispensable strategy

06 September 2019

Facebook Advertising

Η διαφήμιση στο Facebook αποτελεί πλέον αναπόσπαστη στρατηγική για κάθε επιχείρηση που θέλει να προβληθεί online. To Facebook έχει σχεδόν 4 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες! Η επισκεψιμότητα του είναι υψηλότερη από το Google και οι μελέτες δείχνουν πως η καταναλωτική συμπεριφορά των χρηστών επηρρεάζεται από τα Social Media.

Στο Facebook υπάρχει η δυνατότητα να στοχεύσετε το target group σας όχι μόνο με βάση τη γλώσσα και τη χώρα, αλλά και με βάση το φύλο, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο ή ακόμα και τα ενδιαφέροντα-χόμπυ.

Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος είναι η στόχευση ατόμων που έχουν επισκεφτεί το Site σας (Retargeting), ή των ανθρώπων που έχετε τα Emails τους όπως συνδρομητές του Newsletter σας.

Σύμφωνα με παλαιότερη ανακοίνωση του Facebook το ποσοστό των χρηστών που βλέπουν μια δημοσίευση από μια σελίδα του Facebook στα οργανικά αποτελέσματα είναι μόνο το 8%!

Με πιο απλά λόγια για μια σελίδα στο Facebook με 1000 Likes μια δημοσίευσή της θα την δουν μόλις 80 άτομα.

Μια διαφήμιση όταν γίνεται σωστά μόνο καλό κάνει σε μια επιχείρηση. Κάντε την επιχείρησή σας να ξεχωρίσει και να αποκτήσει τον χώρο που της αξίζει στα Social Media.

Facebook Advertising Greece

Το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο

  • Για την αύξηση του Brand Name Recognition
  • Για το Awareness για μια νέα υπηρεσία ή προϊόν
  • Για το Lead Generation (αύξηση πιθανών πελατών)
  • Για την ενίσχυση του Loyalty των Πελατών σας
  • Για την αύξηση των Πωλήσεων ιδιαίτερα σε Mainstream είδη

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε την διαφήμισή σας στο Facebook;

Το πρώτο είναι μια σελίδα και όχι ομάδα ή προσωπικό προφίλ. Το δεύτερο προκύπτει από μια ερώτηση. Όταν ο χρήστης θα κάνει κλικ στη διαφήμιση μου, που θα τον πηγαίνει; Αν δεν μπορείτε να απαντήσετε με σιγουριά σ’ αυτή την ερώτηση τότε χρειάζεστε σίγουρα και μια επαγγελματική ιστοσελίδα.

Πόσο κοστίζει μια διαφήμιση στο Facebook;

Αυτό εξαρτάται από το ποσό που είσαστε διατεθειμένοι να επενδύσετε. Χρησιμοποιούμε τη λέξη επένδυση για περί αυτού πρόκειται. Μια διαφήμιση πρέπει να αποσβέσει το κόστος της αλλά και να βγάλει κέρδος. Αυτό το κόστος μπορεί να είναι από 10€ το μήνα έως, δεν υπάρχει όριο.

Το 94% των επιχειρήσεων στην Ελλάδα δεν έχει Social Media Marketing Plan. Μήπως ήρθε ο καιρός να κάνετε τη διαφορά;

Στην Effectlab μπορούμε να αναλάβουμε την επαγγελματική σας προβολή στο Facebook όπως έχουμε κάνει και για δεκάδες άλλες επιχειρήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας ή τηλεφωνήστε στο 2810 335608.

Tags: Facebook Advertising, Social Media Advertising, Facebook Ads, Facebook Strategy,

Let's Work Together

Get in touch with us to get started