10 OTAs (Online Travel Agencies) που πρέπει να συνδέσετε το ξενοδοχείο σας σήμερα

07 Φεβρουαρίου 2024

10 OTAs (Online Travel Agencies) που πρέπει να συνδέσετε το ξενοδοχείο σας σήμερα

Τα 10 καλύτερα κανάλια πωλήσεων για ξενοδοχεία

Ο δικός σας ιστότοπος

Προμήθεια 0%.

Ο ιστότοπός σας πρέπει να θεωρείται το πρώτο και σημαντικότερο κανάλι για εσάς! Η εγγραφή σας στα OTA (Online Travel Agencies) θα φέρει τους bookers πίσω στον ιστότοπο σας.

Βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα καλό responsive website, με φιλική προς τον χρήστη μηχανή κρατήσεων που θα προσελκύσει τους επισκέπτες να κάνουν απευθείας κρατήσεις. Μπορείτε να τους παρακινήσετε με ειδικές προσφορές και προσαρμοσμένες τιμές μόνο εάν κάνουν απευθείας κράτηση χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα σας.

Booking.com
Booking.com

Booking.com

Προμήθεια από το 15% και περισσότερο.

Ο μεγαλύτερος διαδικτυακός τόπος καταλυμάτων στον κόσμο, η Booking.com έχει επεκτείνει την εμβέλειά της και στην αγορά των μικρών καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων Bed & Breakfasts, Vacation Rentals και Self-Catering Apartments.

Expedia
Expedia.com

Expedia / Hotels.com

Προμήθεια από 15% σε 18%, ανάλογα με το μοντέλο πληρωμής.

Η Expedia (η οποία κατέχει το brand του Hotels.com) είναι πολύ δημοφιλής όταν στοχεύετε στην Βόρεια Αμερική και την Ασία. Η Expedia επέκτεινε την ισχύ της στα OTA με την απόκτηση της Travelocity και έχει επίσης ανακοινώσει ότι στα σχέδια της είναι η αγορά του Orbitz.

AirBnB.com
AirBnB.com

AirBnB.com

Προμήθεια 3% Host Fee και 6-12% Guest Fee.

Η Airbnb άλλαξε την τουριστική βιομηχανία, καθώς αρχίζει να εισέρχεται στο διαδικτυακό χώρο των ξενοδοχείων.

Η πλατφόρμα της Airbnb μπορεί να προσεγγιστεί σχεδόν από όλους, για πτήσεις, διαμερίσματα έως μαγευτικά κάστρα. Επίσης μπορείτε να είστε σίγουροι για την ταυτότητα του επισκέπτη σας. Επιπλέον, σχόλια από προηγούμενους οικοδεσπότες σας λένε ποιος είναι ο όρος σας ως επισκέπτης.

HostelWorld.com
HostelWorld.com

HostelWorld.com

Προμήθεια 15%.

Το HostelWorld είναι σήμερα ο κορυφαίος OTA στον κόσμο. Μετά την πρόσφατη απόκτηση του Hostelbookers, επέκτεινε την ηλεκτρονική του δύναμη περαιτέρω.

Το HostelWorld προσελκύει νέους, ανεξάρτητους ταξιδιώτες από 170 διαφορετικές χώρες και έχει πρόσβαση σε πάνω από 11 εκατομμύρια επισκέπτες!

Agoda.com
Αgoda.com

Αgoda.com

Προμήθεια 15%.

Μέρος του ομίλου Priceline, η Agoda αποτελεί μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες στον κόσμο. Σήμερα είναι δημοφιλής στην Ασία, ιδίως στη Μαλαισία, την Ταϊβάν, την Ινδονησία, την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες.

Η Agoda λειτουργεί σε 38 διαφορετικές γλώσσες και προσφέρει 24ωρη πολύγλωσση εξυπηρέτηση πελατών. Απασχολεί ειδικούς Market Managers, που μπορούν να δημιουργήσουν ειδικές προσφορές και πρωτοβουλίες μάρκετινγκ, οι οποίες με τη σειρά τους επιτρέπουν στην Agoda να προσφέρει μερικές από τις καλύτερες προσφορές στο διαδίκτυο.

LateRooms.com
LateRooms.com

LateRooms.com

Προμήθεια 15%.

Το LateRooms επιτρέπει την πρόσβαση στους χρήστες του ιστότοπού του, αλλά και στον ιστότοπό του AsiaRooms.com. Πραγματοποιούν εκτεταμένες διαφημιστικές καμπάνιες, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν σε πρόσθετη επισκεψιμότητα στον δικό σας ιστότοπο.

Το Laterooms προσφέρει σήμερα πάνω από 200.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.

Orbitz.com
Orbitz.com

Orbitz.com

Προμήθεια 20%.

Το Orbitz είναι μια πλατφόρμα OTA που επιτρέπει την ευελιξία στην προώθηση, να συμμετέχετε σε μια μεγάλη διαφημιστική καμπάνια, να δημιουργείτε τη δική σας δυναμική τιμολόγηση πακέτων ή να δημιουργείτε αποκλειστικές προσφορές.

Η Orbitz Worldwide κατέχει σήμερα το Orbitz.com, το CheapTickets.com, το Ebookers.com, το HotelClub.com, το RatesToGo.com, το Asia-Hotels.com και το OrbitzforBusiness.com.

E-dreams.com
E-dreams.com

E-dreams.com

Προμήθεια 20%.

Το E-dreams (E-Dreams Odigeo Group) επικεντρώνεται στη σύναψη συμβάσεων με Bed and Breakfasts, Hostels, Self-Catering Apartments και ξενοδοχεία 1-3 αστέρων.

Δεν υπάρχουν τέλη ενεργοποίησης, έξοδα συντήρησης, ή δεσμευτικές συμβάσεις, καθιστώντας εύκολη την δοκιμή.

Ctrip.com
Ctrip.com

Ctrip.com

Προμήθεια 20%.

Με τον μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο και μια ταχέως αναπτυσσόμενη μεσαία τάξη πρόθυμη να ταξιδέψει στο εξωτερικό, η Κίνα γίνεται γρήγορα η μεγαλύτερη πηγή εξερχόμενου τουρισμού στον κόσμο, επομένως ίσως θελήσετε να εξετάσετε την καταχώρισή σας στην κορυφαία ταξιδιωτική ιστοσελίδα της Κίνας Ctrip.

Το Ctrip είναι ένα ισχυρό εμπορικό σήμα εντός της Κίνας και δεσπόζει στην τοπική αγορά, αλλά έχει μικρή επιρροή σε άλλα μέρη του κόσμου μέχρι στιγμής.

Hotel Digital Marketing
Online Travel Agencies

Όσο περισσότερο το όνομά σας αναδύεται στους πιθανούς επισκέπτες, τόσο περισσότερο θα αρχίσουν να σκέφτονται “ Γεια σου, αυτό το ξενοδοχείο πρέπει να είναι το μέρος πο θα μείνετε!”.

Προτιμήσετε την δική σας ιστοσελίδα με ειδικές τιμές ή προσφορές για να παρακινήσετε τους bookers να κάνουν απευθείας κράτηση και βρείτε τα καταλληλότερα OTA (Online Travel Agencies) για να εντάξετε το κατάλυμα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας βοηθήσουμε να επεξεργαστείτε την στρατηγική σας στα Online Travel Agencies για το κατάλυμα σας.

Tags: OTAs, Online Travel Agencies, Hotel Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε