Online Διαφήμιση

01 Φεβρουαρίου 2024

Online Διαφήμιση

Η τεχνολογική εξέλιξη είναι ραγδαία και η χρήση του διαδικτύου έχει εκτοξευτεί τους καιρούς που διανύουμε. Η διαφήμιση μιας επιχείρησης ή ιστοσελίδας στο διαδίκτυο αποτελεί την καλύτερη επιλογή συγκριτικά με οποιονδήποτε άλλο παραδοσιακό τρόπο διαφήμισης.

Οι δύο βασικοί λόγοι είναι η καλύτερη σχέση απόδοσης και τιμής (value for money) καθώς και το απεριόριστο κοινό στο οποίο απευθύνεται. Άλλωστε, το διαδίκτυο έχει αντικαταστήσει στον μεγαλύτερο βαθμό τόσο την τηλεόραση όσο και το ραδιόφωνο.

Μια επιτυχημένη στρατηγική διαφήμισης πρέπει να συνδυάζει όλους τους διαθέσιμους τρόπους διαφήμισης, ώστε να αξιοποιήσει στο έπακρο τις δυνατότητες προώθησης που μας προσφέρει το διαδίκτυο.

Η διαφήμιση στο internet στοχεύει στο να γίνει γνωστή η επιχείρηση και τα προϊόντα σας στην παγκόσμια διαδικτυακή αγορά που έχει πολλές ευκαιρίες για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, την αύξηση της κερδοφορίας σας και του πελατολογίου σας, αλλά μεγάλο ανταγωνισμό, αφού η προσφορά είναι τεράστια στον κάθε χρήστη που αναζητά προϊόντα και υπηρεσίες από το διαδίκτυο.

Πετυχημένη είναι πλέον η εταιρεία που προσαρμόζεται με ταχύτητα στις καθημερινές αλλαγές του internet, αρπάζει τις ευκαιρίες του και ξεχωρίζει συστηματικά από τις υπόλοιπες του κλάδου της. Αυτή είναι και η φροντίδα για τη διαφήμισή σας στην Effectlab. Διαθέτουμε την εμπειρία και διακρίνουμε τις ευκαιρίες για να ξεχωρίσετε στην προβολή και διαφήμιση στο internet σε στοχευμένο ή ευρύ κοινό.

Γιατί η διαφήμιση στο internet βοηθά αποτελεσματικά μια επιχείρηση

  • Γιατί επιχείρησή σας μπαίνει σε νέες αγορές γρήγορα και οικονομικά
  • Γιατί διαφημίζεστε από ιστοσελίδες πολύ μεγάλης επισκεψιμότητας
  • Γιατί γίνονται γρήγορα γνωστά τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας & διαδίδονται εύκολα
  • Γιατί οι προσφορές σας διαδίδονται γρήγορα σε ευρύ κοινό και είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσετε πελάτες
  • Γιατί έχετε εύκολη και γρήγορη πώληση των προϊόντων σας σε όλα τα σημεία της Ελλάδας
  • Γιατί κερδίζετε νέους πελάτες στην Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο
  • Γιατί χωρίς διαφήμιση, θα παραμείνετε στα στενά όρια της ήδη διαμορφωμένης αγοράς σας.

Είναι απαραίτητο να έχω ιστοσελίδα για να κάνω διαφήμιση στο internet;

Αν θέλετε να είναι πετυχημένη η διαφήμισή σας στο internet πρέπει να έχετε ιστοσελίδα γιατί η διαφήμιση στο web είναι για να σας βρουν εύκολα πελάτες από όλη την Ελλάδα. Άρα αν το κατάστημά σας είναι στη Σαντορίνη ή στη Θεσσαλονίκη, οι χρήστες που θα δουν τη διαφήμισή σας και θα βρίσκονται Αθήνα ή Πελοπόννησο, όσο ελκυστική και αν είναι η διαφήμισή σας, όσο προκλητική και να είναι που θα σας βρουν αν δεν έχετε ιστοσελίδα;

Ενώ μπαίνοντας στην ιστοσελίδα σας, όπου κι αν βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα δεν έχει σημασία, γιατί και μόνο με την ύπαρξη της ιστοσελίδας, ο χρήστης καταλαβαίνει ότι απευθύνεστε σε όλη την Ελλάδα και θα μπορεί ακόμη και με ένα ίσως τηλεφώνημα να αγοράσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις δικές μας υπηρεσίες που απεύθυνονται σε όλον τον κόσμο.

Online Διαφήμιση

Σχεδιασμός και ανάπτυξη επαγγελματικής ιστοσελίδας

Η ύπαρξης μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας αποτελεί θα λέγαμε έναν από τους βασικότερους τρόπους διαφήμισης. Δεν υπάρχει λόγος να ξοδέψετε μια περιουσία σε υπηρεσίες προώθησης και διαφήμισης μιας επιχείρησης, της οποίας η σελίδα είναι πρόχειρα στημένη και μη λειτουργική. Μια κακοστημένη ιστοσελίδα αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για τους επισκέπτες σας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.

Έτσι, πριν αποφασίσετε να σχεδιάσετε την στρατηγική με την οποία θα διαφημίσετε την επιχείρησή σας, σιγουρευτείτε ότι διαθέτετε μια καλαίσθητη και λειτουργική επαγγελματική ιστοσελίδα.

Διαφήμιση στο Internet

Social Media Marketing

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook το Twitter και το Instagram θα λέγαμε ότι αποτελούν πλέον μία από τις καθημερινές συνήθειες των περισσότερων ανθρώπων.

Με εκατομμύρια χρήστες να περιηγούνται καθημερινά στα Social Media, μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων επιλέγουν τα συγκεκριμένα δίκτυα για να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η διαφήμιση στα Social Media αποτελεί ξεκάθαρα έναν από τους πιο βασικούς τρόπους διαφήμισης σήμερα και μάλιστα με πολύ χαμηλό κόστος συγκριτικά με τα τεράστια αποτελέσματα που προσφέρει.

Διαφήμιση στο Internet

Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Η βελτιστοποίηση ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης, ή αλλιώς SEO, αποτελούσε και θα συνεχίσει να αποτελεί μια από τις καλύτερες επενδύσεις που θα μπορούσε να κάνει μια επιχείρηση.

Μπορεί τα αποτελέσματα να απαιτούν περισσότερο χρόνο συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη μορφή πληρωμένης διαφήμισης (Social Ads, Google Adwords κλπ.) όμως μακροπρόθεσμα έχει αποδειχθεί ότι προσφέρει τεράστιο κέρδος για τις επιχειρήσεις που επιλέγουν να επενδύσουν στην στρατηγική αυτή.

Διαφήμιση στο Διαδίκτυο

Πληρωμένες καμπάνιες Google Ads

Οι πληρωμένες διαφημίσεις που προσφέρει το Google, αποτελεί επίσης μια έξυπνη και αποτελεσματική λύση διαφήμισης στο ίντερνετ. Μάλιστα, το κόστος της συγκεκριμένης μεθόδου είναι αρκετά χαμηλό, αν αναλογισθεί κανείς ότι πληρώνετε μόνο για τα κλικ που δέχεται η διαφήμισή σας.

Αυτοί θα λέγαμε ότι είναι οι βασικότεροι τρόποι για τη διαφήμιση της επιχείρησή σας και όπως προαναφέραμε καλό θα είναι να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά. Από εκεί και πέρα μπορείτε να αναζητήσετε και επιπλέον τρόπους, όπως το Email Marketing, την προώθηση μέσω βίντεο στο Youtube και την καταχώρηση σε Online καταλόγους κλπ.

Tags: Online Διαφήμιση, Διαφήμιση στο Internet, Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε