Δώστε το κατάλληλο όνομα για το κατάλυμα σας στα OTAs

03 Φεβρουαρίου 2024

Δώστε το κατάλληλο όνομα για το κατάλυμα σας στα OTAs

Δεν αποτελεί κανενός είδους μυστικό, τουναντίον είναι μια πάγια ανάγκη πριν την εγγραφή σε οποιοδήποτε OTA να έχετε ξεκαθαρίσει την ταυτότητα που θέλετε το κατάλυμα σας να έχει, συνεπώς και τους φιλοξενούμενους που επιθυμείτε να προσελκύσετε.

Έτσι θα μπορέσετε να επιλέξετε τις πλατφόρμες online κρατήσεων που το δικό σας κοινό θα επέλεγε για να βρει ένα ξενοδοχείο σαν το δικό σας. Η ανάλυση της αγοράς έχει γίνει πλέον τόσο λεπτομερής που υπάρχουν OTAs για τις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη και η λύση δεν είναι πλέον να καταχωρούμε τα ξενοδοχεία σε δεκάδες, συνήθως αχρείαστα OTAs.

Μια επιτυχημένη καταχώρηση στις online πλατφόρμες ξεκινάει από τη σωστή ονοματοδοσία, τόσο του καταλύματος, όσο και των τύπων δωματίου. Πλέον το στοιχείο του εντυπωσιασμού παίζει σημαντικό ρόλο από την πρώτη κιόλας εικόνα που θα αντικρίσει ο ψηφιακός ταξιδιώτης.

Δώστε το κατάλληλο όνομα για το κατάλυμα σας στα OTAs

Και αλίμονο αν εν έτη 2019 δε λογαριάζουμε ακριβώς τις λέξεις που θα ονομάσουν το ξενοδοχείο μας και τα δωμάτιά του στο ίντερνετ, αποφεύγοντας τα «κλισέ» του παρελθόντος. Η όλη διαδικασία βέβαια έχει τη δική της πλοκή, καθώς καλούμαστε να συνδυάσουμε την ξενοδοχειακή μας ταυτότητα με την ταυτότητα και το ύφος του κάθε OTA.

Έτσι πολλές φορές, μπορεί να οδηγηθούμε στην ανάγκη να χρησιμοποιήσουμε διαφορετικές ονομασίες δωματίων, ανάλογα με το κανάλι που εγγράφουμε το ξενοδοχείο μας. Αποτελέσματα αυτής της πρακτικής είναι να προσελκύσουμε τους σωστούς επισκέπτες, αυξάνοντας την πιθανότητα να μετατρέψουμε την επίσκεψη σε κράτηση.

Τι κάνει το κατάλυμά σας ξεχωριστό;

Είναι το φαγητό που προσφέρετε, οι μοναδικές εμπειρίες, η φιλοξενία, το ιδιαίτερο design του ή το μοναδικό του concept; Ό,τι και να είναι, καλό είναι να το μοιράζεστε με το κοινό σας με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Το όνομά σας, το λογότυπο, η αισθητική της ιστοσελίδας σας αλλά και η παρουσία σας στα OTAs, πρέπει να εναρμονίζεται με αυτό που σας κάνει ξεχωριστούς. Διευκολύνετε τους ταξιδιώτες που ψάχνουν για εσάς να καταλάβουν περισσότερα για το ξενοδοχείο σας εύκολα και γρήγορα, δίνοντάς τους όλη την πληροφορία μέσα από το όνομά σας, το brand promise σας και ίσως κάποιες ελάχιστες φωτογραφίες.

Tags: Hotel Digital Marketing,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε