Οι κρατήσεις των ξενοδοχείων μέσω του Instagram είναι πλέον διαθέσιμες

02 Φεβρουαρίου 2024

Κρατήσεις Ξενοδοχείων μέσω Instagram

Το Instagram πρόσφατα παρουσίασε νέα action buttons μέσω της εφαρμογής του, διευκολύνοντας έτσι τα 800 εκατομμύρια χρήστες της πλατφόρμας να μπορούν να κάνουν απευθείας κράτηση σε κάποιο ξενοδοχείο.

Με τα νέα χαρακτηριστικά του Instagram, οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν κράτηση, να βγάλουν εισιτήρια, ή να ξεκινήσουν μια αγορά χωρίς να πρέπει να εγκαταλείψουν την εφαρμογή. Η πηγή έμπνευσης για το Instagram ξεκίνησε ώστε να κλείσει το χάσμα μεταξύ μιας φωτογραφίας και της μεταφοράς του χρήστη προς τον προορισμό του.

Αυτό θα μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια των ξενοδοχείων που χρησιμοποιούν, προωθούν και διαχειρίζονται τους λογαριασμούς τους στο Instagram για την αύξηση των άμεσων κρατήσεων τους.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων Instagram

Στους εταιρικούς λογαριασμούς τους θα μπορούν να προσθέτουν ένα action button στη σελίδα του προφίλ, μεταφέροντας τους χρήστες ένα κλικ πιο μακριά, σε μια σελίδα κράτησης χωρίς να εγκαταλείψουν την εφαρμογή.

Το Instagram δήλωσε επίσης ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά υπηρεσιών σχετικά με βέλτιστες πρακτικές για τις επιχειρήσεις ώστε να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία και να συνδεθούν με τους πελάτες τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο προσθήκης των action buttons μπορείτε να βρείτε στη σελίδα υποστήριξης του Instagram.

Κρατήσεις Ξενοδοχείων Instagram

Οι ταξιδιωτικές εταιρείες αποτελούν μερικές από τις πιο δημοφιλείς σελίδες στο Instagram. Η Booking.com έχει 553.000 followers ενώ το TripAdvisor έχει 1.4 εκατομμύρια followers. Οι φωτογραφίες προορισμών, ξενοδοχείων ή εστιατορίων συχνά λαμβάνουν δεκάδες χιλιάδες likes.

Το Instagram δεν είναι η πρώτη εφαρμογή που προσπαθεί να επεκτείνει τη δραστηριότητα του στα social media για τις άμεσες κρατήσεις.

Το Facebook, το οποίο εξαγόρασε το Instagram το 2012, έχει προσθέσει το κουμπί Book Now για περισσότερο από ένα χρόνο, το Google ανακοίνωσε ότι οι κρατήσεις ξενοδοχείων και αεροπορικών εισιτηρίων μπορούν πλέον να γίνονται απευθείας στα αποτέλεσμα της μηχανής αναζήτησης του.

Στα αποτελέσματα αναζήτησης, σημειώνει το Google, θα συμπεριλαμβάνουν φωτογραφίες ξενοδοχείων καθώς και τρόπους προσαρμογής για ημερομηνίες και τιμές.

Η στόχευση του κοινού μέσω της πληρωμένης διαφήμισης Google Hotel Ads θα προσφέρει τεράστιες ευκαιρίες για να προσεγγίσετε τους σωστούς πελάτες που τελικά θα κάνουν απευθείας κράτηση.

Tags: Κρατήσεις Ξενοδοχείων, Instagram, Google Hotel Ads,

Ας Δουλέψουμε Μαζί

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ξεκινήσετε